Претпродаја издања "Радости стварања"
  
  • У претпродаји музичко-књижевно издање “Радости стварања“ композитора Зорана Јовановића које су приредили Академија уметности Нови Сад и Удружење “ Да се ИзвоЗди“. 
  • Избор соло песама на стихове великана српске поезије представља својеврсну антологију од 62 од више од 200 соло песама овога аутора и настало је као резултат жеље за очувањем стваралаштва српске соло песме уз свесрдну подршку АУ Нови Сад, Сокоја, Народне библиотеке Србије, песника и наследника песника,  приватне компаније COM-4T, и бројних задужбина, институција културе и појединаца.
  • Новогодишња цена 1100 динара. Детаљи о испоруци по контакту на маил dizasocijacija@gmail.com или на телефон +381 64 6135845
  • Луксузно издање је реализовано у тврдим корицама и 2 диска и 2 књижице са стиховима 62 песме великана српске поезије, приказаних у изворном облику и пропраћених сликама великих мајстора до публике ће доћи кроз ланце књижара у Србији и часописе о књижевности и музици.       
На издању се налазе песме којима су велики песници обогатили српску баштину, и то редом: Војислав Илић (2), Иво Андрић (7), Бранко Радичевић (1), Дејан Медаковић (4), Момир Николић (1), др. Василије Топалов (2), Ранко Симовић (1), Бранко Каракаш (1), Мирослав Настасијевић (2), Васко Попа (1), Алексије Марјановић (1), Мирослав Антић (4), Љубивоје Ршумовић (4), Ј.Ј. Змај (10)

Бројне песме, које су послужиле као основ за стварање соло песама из селекције, представљају капитална широко позната дела, а све песме значајно су остварење нашег песништва.

Издање поред едукативне ноте, покушава да пружи својеврсно сведочење о плодном стваралачком периоду  између 1970. и 1985. године, кога су обележили и бројни концерти српске соло песме , и да осврт на извођења уметника који су обогаћивали нашу музичку сцену у протеклих 40 година.

Нумере носе значајан уметнички печат 12 солиста, 4 пијанисте , 2 оркестра који су обележили 3 велика налета у којима су песме снимане и 2 реномирана инжењера звука.


у интерпретацијама које су забележили солисти:

♪ Мирјана Влаовић, сопран
♪ Драгица Николић Танасковић, мецосопран
♪ Душан Јанковић, баритон
♪ Славко Николић, тенор
♪ Тања Обреновић, мецосопран
♪ Верица Пејић, сопран
♪ Дијана Мартиновић , сопран
♪ Катарина Брадић, мецосопран
♪ Изабела Гужвањ, мецосопран
♪ Марија Елтрих, сопран
♪ Марија Брајковић, сопран
♪ Лука Божанић, тенор